Mai facem miscare?
Posted by     ian 26, 2015     Home    0 Comments

Mai facem miscare?Ne trăim viețile în grabă. Suntem adulți, avem de toate pe cap. Ocupați, pentru că mai mereu, când pui ceasul să sune, pentru următoarea zi, realizezi că se mai putea face ceva... Puteai să mai strecori o mașină de rufe la spălat, că doar n-a fost niciun sfânt, azi, câteva cămăși mai mergeau să fie călcate, dacă nu te-ntindeai cu vecina de la 3, când a venit după mașina de tocat, și, să nu mai amintim... Femeile, fie că sunt atașate de cratiță, sau de tastă, mai toate duc grija, cum altfel, a întregii familii... Sport, în afară de alergatul după tramvai sau ridicarea greutăților ... din piață, nu prea mai e timp de făcut. Puține au timp, sau dibăcie, în a-l fenta, pentru a dedica resturi din el, și întreținerii corporale. Mai toate am copilărit cu imaginea Nadiei, parte dintre noi, chiar și cu păpușa care-i purta numele. Fetițelor noastre, acum, le-a venit rândul să o privească la fel pe Simona Halep, noul idol feminin al performanței. Poate și din acest motiv, se poate constata că anul trecut s-a înregistrat o cerere crescută pentru cluburile sportive care oferă posibilitatea practicării tenisului, squash-ului, escladei.

Un mare accent a început să se pună pe antrenamentele multifuncţionale, cum ar fi crossfit-ul. La nivelul pietei de fitness din Romania,  unde parte dintre noi, femeile, au ales să își îmbunătățească condiția sportivă, dar și forma corpului, se cheltuie un buget mediu lunar pentru un abonament la o sală de sport, de 170 lei. Din totalul abonamentelor făcute, aproape 60% sunt pentru femei. Potrivit unor studii, domeniile din care vin cei mai mulţi clienţi sunt bancar, telecom şi consultanţă. Peste 55% dintre abonaţi aleg intrările la clasele de fitness şi aerobic, 15% aleg activităţi speciale precum dans, escaladă, arte marţiale sau antrenamente multifuncţionale. Dintre toți, o treime dintre clienți, optează pentru sălile cu piscină. Mai mult, numărul abonamentelor din România la cluburile sportive a crescut în 2014 cu 12% faţă de anul precedent, iar pentru 2015, procentul estimat de creştere este de 10-13%. Deci, se pare că o parte dintre noi, au găsit calea de a îmbina nevoile gospodăriei cu cele ale propriului corp.

Mai facem miscare?Așadar, să acceptăm că tutela „temporară„ a copilului putem s-o pasăm soțului, vreunei prietene al cărei „urmaș„ îl preiei ziua următoare, când se poate răsfăța și ea la sala de fitness, sau pur și simplu bonei, căreia îi adaugi un mic bonus la salariu. Mai rămâne de rezolvat un alt mic „mare„ amănunt. Cu ce ne îmbrăcăm?

Artsporttotal s-a gândit la toate, căci are oferte de nerefuzat, pentru toate genurile de practicare a sportului. Echipamente sportive adecvate nevoilor organismului aflat în stare de efort prelungit, confecționate din cele mai bune materiale, vă stau la dispoziție, pentru momentele din sala de fitness, pentru momentele în care practicați jogging, în parc, sau, de ce nu, jogging la ... cumpărături. Să aveți spor! Și să nu uitați, www.artsporttotal.ro comercializeaza o gama diversa de articole sportive destinate atât celor care vor să practice sport ocazional, cât și celor care doresc sa practice un sport în echipă. Să aveți spor, și să nu uitați că Ferdinand Foch a spus că „motivatia de a avea succes este prima conditie pentru a iesi victorios din orice situatie”!

Comments

Log in or register to post comments